Skijaški klub Slatina počeo s pripremama za predstojeću snježnu sezonu na skijalištu Tominac

Iako još ni ”z” od zime, članovi Skijaškog kluba Slatina pripremaju se za nadolazeću snježnu sezonu. Uz pomoć sponzora, članovi kluba svojim su rukama sagradili garažu za prošle godine nabavljeni radni stroj ratrak koji će im i ove sezone služiti za uređenje staze.

Jučer su, kao zahvalu sponzorima i članovima kluba, te medijima koji ih prate u njihovu radu, organizirali druženje uz slavonski čobanac i tek pečenu janjetinu s ražnja. Ujedno je ovo druženje bila prilika za dogovor članova kluba što sve još trebaju i planiraju napraviti, kako na popratnim zgradama, tako i na samoj skijaškoj stazi koju u snježnoj sezoni posjećuju mnogi ljubitelji skijanja, bordanja i sanjkanja iz cijele Slavonije. U planu je skorašnje postavljenje rasvjetnih tijela na stazi s ciljem produženja dnevnog boravka posjetitelja i kada padne mrak, što do sada nije bilo tako.
Pomoć u njihovim planovima obećao je slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić koji je također prisustvovao ovom druženju.

Kako je rekao predsjednik kluba Dražen Prebeg: ”Sve smo isplanirali i vjerujem da ćemo sezonu dočekati spremni, samo da snijega bude”. (www.icv.hr, ADF; Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”488060″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content