SVJETSKI DAN ŠTEDNJE Poslovnicu Slatinske banke u Virovitici posjetili učenici OŠ Ivane Brlić-Mažuranić

Slatinska banka danas (srijeda) već je tradicionalno obilježila Svjetski dan štednje. Poslovnicu u Virovitici posjetili su učenici 2.a razreda Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić te izuzetno zainteresirani učili o radu banke, raspolaganju novcem te onom danas najvažnijem – štednji.

IMG 68519e6652035cdddc726506794a7939 V

Ksenija Stanić, voditeljica poslovnice Slatinske banke u Virovitici, provela ih je poslovnicom razgovarala s njima o štednji.
– Djeca su oduševljena. Razgovarali smo o štednji i pojmu novca, zanimalo ih je kako se broji novac. Najveći doživljaj bila im je dostava novca, koja se događala baš kada su oni bili u banci. Dolazak blindiranog dostavnog vozila i dostavljača s oružjem zasigurno će im danas ostati u sjećanju – s osmjehom nam je rekla Ksenija Stanić dodajući kako su mališani svjesni pojma štednje.

IMG 20181031 113314

– Znaju zašto treba štedjeti i što će štednjom dobiti. Neki od njih su se pohvalili kako već štede i imaju kasice, a sa ušteđenim novcem će na putovanje ili kupiti si bicikl – rekla nam je Ksenija Stanić. (www.icv.hr, ml)

 

[g-gallery gid=”488589″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content