Teo Lorenzo Radović uspješan na 21. Međunarodnom turniru u Osijeku

U sportskoj dvorani Gradski Vrt u Osijeku je održan veliki međunarodni stolnoteniski turnir za mlađe kadete, kadete, juniore te seniore u organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza. U kategoriji mlađi kadeta nastupili su Teo Lorenzo Radović i Luka Ljulj, članovi stolnoteniskog kluba Virovitica.

Nakon uspješnog završetka u regionalnog natjecanju najmlađih kadeta, gdje je sezonu završio kao prvoplasirani igrač za 2018. godinu s 1409 bodova Radović je prešao u kategoriju mlađih kadeta, koja se kao ulazno godište boduje za državnu rang listu  Hrvatskog stolnoteniskog saveza

Prve bodove upisao je u prvom nastupu prošli mjesec u Bjelovaru. S uspjesima je nastavio u Osijeku. Odličnom igrom pobijedio je 16. igrača Hrvatske Luku Tepeša iz Dugog Sela 3:1 u setovima (11:6,11:9, 1:11, 11:9). U završnici natjecanja izgubio je 0:3 u setovima (7:11, 5:11, 7:11) od 10. igrača Antonija Brakusa iz Zagreba. Novim bodovima Radović je došao na odlično 30. mjesto Hrvatske stolnoteniske rang liste. Luka Ljulj nije uspio ostvariti niti jednu pobjedu te je ostao bez bodova. Igrače su vodili Berigoj Zdjelar i Miroslav Radović. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content