U Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina održana ”Bajkaonica za pet”; sljedeća u subotu, 6. listopada

Bajka ”Mačak u čizmama” Charlesa Perraulta obradovala je dječicu okupljenu u potpuno opremljenoj ”Bajkaonici za pet” održanoj u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina.

Pripovjedačica Ivana Strupar na zanimljiv način pripovjedala je dječici bajku, a po završetku čitanja djeca su crtala i bojila ono što im se najviše svidjelo u bajci.

Za ugodnu atmosferu zaslužne su bile djelatnice Gradske knjižnice i čitaonice Slatina, a svu dječicu Nivea Beiersdort i Savez društava ”Naša djeca” Hrvatske, iznenadili su prigodnim darovima.

20181004 183257 Custom
foto: DND Slatina

Sljedeća ”Bajkaonica za pet” održat će se u Parku 136. slatinske brigade (Gradski park) u okviru projekta Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo ”Živjeti zdravo” i ”Volonteri u parku” u subotu, 6. listopada, u 10:00 sati.

”Bajkaonica za pet” dio je projekta društvene odgovornosti tvrtke Beiersdorf Hrvatska ”Neka odrastanje bude dječja igra” kojim se pruža podrška obiteljima pomažući djeci i odraslima u ostvarenju njihovih punih potencijala. Projekt je pokrenut je 2014. u sklopu NIVEA globalne inicijative ”NIVEA – stalo nam je do obitelji” u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske.

Cilj održavanja ”Bajkaonice za pet” je što više djece uvesti u čaroban svijet bajki kroz pripovijedanje educiranih pripovjedačica, kako bi se djecu potaknulo na razmišljanje, kreativnost, maštu i razigranosti.

(www.icv.hr, adf, DND Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content