UTAKMICE 1. KOLA ŽUPANIJSKOG KUPA TVIN prošao Suhopolje, Chelsea Turanovac, Gradina zabila desetku

Tekst u cijelosti prenosimo iz arhive Virovitičkog lista:

ODIGRANE SU UTAKMICE PRVOG KOLA ŽUPANIJSKOG KUPA

TVIN prošao Suhopolje, Chelsea Turanovac, Gradina zabila desetku

Zlatko Tot zapalio je cigaretu i nervozno se vrtio “u kućici” nakon što je Aleksandar Jovanović “uvalio gajbu” Danijelu Pušiću. Taman kada smo počeli vjerovati u vratara TVIN-a, lopta mu je prošla kroz ruke i noge, i završila u mreži. Igrala se 61. minuta. No pola sata kasnije Tot je slavio. TVIN je pobijedio u Suhopolju, bio bolja momčad i time nagovijestio da proljeće u I. ŽNL neće biti tako izvjesno kako se to nekima čini… Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj su domaći bili jači i koju su obilježile greške vratara. I Pušiću i Škorjancu “ruke su šuplje” i bolje da u njima ne drže “lovu”. Mogla bi iscuriti…

Tole je osvojio Turanovac, no nije sve bilo tako lako. Turanovac je nastupio bez nekolicine standardnih, pa je Bilogori bio olakšan put za pobjedu. Chelsea, kako zovu Bilogoru, jer ih alfa i omega Špišićbukovčana, Vlatko Belša Tole podsjeća na Abramovića, multimilijardera i vlasnika engleskog premierligaša.

Osim tih rezultata treba izdvojiti ispadanje Voćina koji je “kihnuo” kod Zrinskog. Osim toga, nismo niti očekivali da će Bratstvo, jedan od aspiranata na prvo mjesto u Drugoj ligi skupina Virovitica – Pitomača, pasti u Starom Gracu. Pitomača se “provukla” kroz Grabrovnicu, a Sokol kroz Bušetinu. Uz Graničara, u prvom kolu, izuzetno su bili efikasni igrači Gradine koji su u Aršanju domaćinu stresli “desetku”.

kolica Custom
Saša Klimek na nosilima // snimio: Ervin Mačković

Ovo prvo kolo obilježio je i jedan prekid. Ovoga puta nitko nije istukao suca, već je na TVIN-u, u utakmici juniora TVIN-a i Lukača, pukla noga mladom Saši Klimeku. Odvezen je Hitnom i utakmica je prekinuta kod rezultata 1:0 za domaće.

Inače, obavljen je i ždrijeb 2. kola u kojem će najzanimljivije biti u Špišić Bukovici gdje će se sukobiti Bilogora i Sokol, Brozović i Pejić. Nedavno je u prijateljskoj utakmici u Milanovcu slavio Sokol. Možda je ovo prigoda za “prebijanje dugova”?!

Broj 2375, 12. ožujka 2004. – pripremio Kristijan Toplak

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content