FOTO Virovitičko Sklonište ima “Prvog psa”: Predsjednica Kiku vodi na Pantovčak

Virovitičko Sklonište za životinje jedno je od lokacija koje je predsjednica RH danas (četvrtak) posjetila u sklopu radnog boravka u Virovitičko-podravskoj županiji. U skloništu su ju dočekali domaćin Dražen Majetić i djelatnici Skloništa, kao i brojni napušteni psi. Tijekom predsjedničina obilaska, Kika šestomjesečna mješanka labradora i terijera, uspjela joj je privući pažnju i ubrzo postala “Prvi pas” Pantovčaka.

IMG 20181011 173458
Prema riječima Dražena Majetića, Kika je cijepljena i čipirana, a ovih dana će proći kastraciju i čim se oporavi preselit će se na Pantovčak. – Ovo nismo uopće očekivali, ali nam je izuzetno drago i svojevrsna je nagrada za trud kojeg svih ovih godina ulažemo u naše sklonište – rekao je D. Majetić.

IMG 8971 Medium

Kikino udomljavanje s osmijesima su pratila tri razreda iz virovitičke Osnovne škole Vladimir Nazor koja su u Skloništu dočekala predsjednicu koja im je na najbolji način ukazala na važnost brige za napuštene životinje. Uz predsjednicu, sklonište su posjetili i potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, župan Igor Andrović i gradonačelnik Ivica Kirin. (www.icv.hr, ml; foto: M. Lukačić)
IMG 8935 Medium e1539286573172
[g-gallery gid=”484686″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content