1. ŽNL Mladost iz Čačinaca pobjedom protiv Rezovca potvrdila titulu jesenskog viceprvaka

Nogometaši čačinačke Mladosti pobjedom u zadnjem kolu potvrdili su drugo mjesto na kraju polusezone 1. ŽNL.

U sklopu 13. kola Mladost je na svom terenu ugostila momčad Rezovca, te na kraju trijumfirala s konačnih 3:1. Poveo je Rezovac pogotkom Nrece, ali samo minutu poslije Nemeth izjednačava, da bi u drugom poluvremenu čačinačka momčad bila znatno bolja što je potvrdila pogocima, prvo Jukića, a potom i Ugarkovića.

-Ponovo smo utakmicu odigrali kao neki dizelaši. Loš ulazak u utakmicu i borba sa samim sobom tijekom cijelog prvog poluvremena. Momčad Rezovca bila je iznimno agresivna, imaju sjajnog Medića koji ima odličan ubačaj i dva visoka igrača što nam je stvaralo probleme. Ipak smo nekako u egalu uspjeli otići na odmor, a u svlačionici sam opet morao biti žestok i momčad se probudila tek krajem drugog dijela. Jukić je pogodio nekih 15 minuta prije kraja, a Ugarković potvrdio pobjedu. Moram biti zadovoljan, osvojili smo 33 od mogućih 39 bodova, sezona je zapravo sjajna za nas i samo želim da svi igrači ostanu na okupu u proljeće, a ako se ukaže neka prigoda nekoga ćemo i dovesti. No, važno je da svi ostanemo i siguran sam da ćemo se boriti za naslov prvaka – rekao je trener Mladosti Velimir Tresk te izdvojio igrača utamkmce.

Vlado Maršićcrveni dres igrač utakmice Custom
Vlado Maršić (crveni dres) – igrač utakmice // foto: V. Grgurić

-Igrač utakmice definitivno je Vlado Maršić, istrčao je i odradio sve što sam od njega tražio, pokazao da je jedan od ključnih naših igrača – zaključio je Tresk.

Gosti iz Rezovca pokazali su veliko srce, ali teren su napustili nezadovoljni suđenjem.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content