1. ŽNL – NEDJELJA ODLUKE Ide li jesenski naslov u Suhopolje ili Čačince?

Danas (nedjelja) u 14 sati igra se posljednje jesensko kolo prve županijske nogometne lige.

Suhopolje je vodeće s 30 bodova, dok je čačinačka Mladost na drugom mjestu, s istim brojem bodova, ali puno slabijom gol razlikom. Suhopoljčani su postigli dosada čak 59 pogodaka, a primili 13 dok je Mladost na svoj konto upisala 41, a primila 18. Stoga, u slučaju neriješenog ishoda u obje utakmice, Suhopolje ostaje vodeće. Mladost pod svaku cijenu mora do pobjede, ali ipak sve ovisi o Grofovima. Kome je lakše? Teško će biti i jednima i drugima, prednost ipak ima Mladost koja na svom terenu dočekuje Rezovac. Ekipa s Laništa u zlatnoj je sredini, nakon četiri sušna kola uspjeli su doći do pobjede nad sladojevačkom Slavonijom. Čačinčani igraju pred svojim navijačima, kvaliteta je na njihovoj strani iako, ne treba se zavaravati, gosti imaju pregršt sjajnih pojedinaca i itekako mogu iznenaditi u ovoj utakmici. Ipak, domaća momčad bi trebala opravdati ulogu favorita.

Suhopolje gostuje u Voćinu. Iako je kvaliteta na strani gostiju, domaći se neće lako predati. Riječ je o borbenoj ekipi koja na domaćem terenu može iznenaditi svakog u ovoj ligi. U svakom slučaju, bit će ovo dvije zanimljive, ali ne lagane utakmice za vodeće momčadi i ostaje nam vidjeti u koju će općinu jesenski naslov…

Bušetina 1947. želi prekinuti niz bez pobjede u susretu s gostima iz Lukača. S druge strane gosti će nakon dva remija pokušati napraviti iznenađenje u Bušetini.

Dinamo iz Četekovca pobjedom na svom terenu u srazu s Graničarom iz Okrugljače bi se odmaknuo od začelja tablice.

U Velikom Rastovcu zdenačka Sloga trebat će pružiti maksimum želi li osvojiti tri boda u susretu s probuđenim Mikleušom.

Slavonija na svom terenu u Sladojevcima može pobjedom nad Bratstvom iz Gornjeg Bazja pobjeći s pretposljednjeg mjesta na tablici.

Uzbudljivo će biti u Čađavici gdje igraju domaća Mladosti 1930. i Podravac iz Sopja. Pobjednik ove utakmice uhvatit će priključak s momčadima u sredini tablice.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content