2. HMNL – ISTOK Malonogometni klub Slatina “pomeo” parket s gostima iz Županje

Slatinski futsal majstori došli su do pete prvenstvene pobjede u 2. HMNL – Istok, u 6. kolu koje je odigrano proteklog vikenda u sportskoj dvorani Osnovne škole A. G. Matoša u Čačincima. Ovaj put “gadno” je stradala ekipa MNK Futsal Olimpijac iz Županje.

Iako visoka pobjeda od 11:2 sugerira da su Slatinčani lako došli do novih bodova, na parketu nije bilo baš tako, berem ne do posljednjih petnaest minuta utakmice. Na poluvrijeme gosti odlaze s minimalnom prednošću od 1:2. Već od samog početka drugog poluvremena Slatinčani pritišću i to im se isplatilo već u prvoj minuti nastavka kada poravnavaju rezultat. Ubrzo, golovima Bubaša, Slatina odlazi na dva razlike, a za što je zaslužan i golman domaćih Dino Radonjić s nekoliko fantastičnih obrana. Nastavak drugog poluvremena bila je ”rapsodija žuto-plavih” tako da su gledatelji, pristigli iz Slatine, Čačinaca, Mikleuša, Nove Bukovice, Voćina, Gornjeg Miholjca, Bakića…, mogli uživati u pravoj golijadi za konačnih 11:2.

Strijelci: 1:0 Vicić, 1:1 Ivić, 1:2 Jukić, 2:2 Vicić, 3:2 Bubaš, 4:2 Bubaš, 5:2 Bihar, 6:2 Bihar, 7:2 Petrinjak, 8:2 Šantić, 9:2 Prlić, 10:2 Knežević, 11:2 Knežević.

Sastav MNK Slatina: Radonjić, Vicić, Šantić, Prlić, Kupres, Bošnjak, Petrinjak, Bubaš, Bihar, Bočkaj, Jaković, Knežević i Stjepić. Trener: Nikola Miščević; pomoćni trener: Matej Rešetar.

Sastav MNK Futsal Olimpijac: Iveljić, Sivrić, Jukić, Ivić, Župarić, Hasanbašić, Milišić i Marić. Trener: Toni Josić.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content