2. ŽNL Turanovac priredio iznenađenje kola, miljevačka Mladost potvrdila naslov jesenskog prvaka

U jedanaestom, posljednjem jesenskom kolu drugih županijskih nogometnih liga bilo je puno zanimljivih rezultata.

U skupini Zapad Turanovac je priredio iznenađenje kola. Pobijedio je na svom terenu 3:1 milanovački Sokol i time prekinuo njihov niz pobjeda. Vukosavljevačka Mladost pred svojim navijačima pobijedila je Dinamo iz Kapele dvora s visokih 6:2. Po dva zgoditka postigli su Josip Kovač i Ivica Jurić, a po jednog Manuel Šelimber i Ivan Ćavar. S gostujuće stane efikasni su bili Mateo Draganić i Saša Ivanešić. U Terezinom Polju Drava i Croatia iz Grabrovnice podijelili su bodove rezultatom 2:2. Prema prikazanom gosti su bili bliži punom plijenu. Gradina je bez većih problema pobijedila Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice 4:1. Jesenski prvak Omladinac iz Korije u ovom je kolu bio slobodan.

U skupini Istok derbi se igrao u Novoj Bukovici. Vodeća Mladost iz Miljevaca povela je već u prvoj minuti zgoditkom Danijela Zebeca. U sedmoj minuti domaći igrač Darijo Teodorović dobio je crveni karton, što je gostima olakšalo put do pobjede. Do odmora Miljevčani su postigli još dva zgoditka. Strijelci su bili Silvio Matota i Hrvoje Ibričić. U drugom dijelu sudbinu domaćih svojim drugim zgoditkom zapečatio je Matota. Počasni zgoditak za domaću momčad postigao je Kristijan Bračun u osamdeset devetoj minuti.

[g-gallery gid=”489349″]

 

Drugoplasirana Borova je protutnjala kroz Kozice pobijedivši 11:0. DOŠK iz Dolaca bio je bolji od Tehničara u Cabuni 3:0. Mladost iz Bakića pobijedila je Munju u Velikom Rastovcu 4:1. Jedino gledatelji u Ćeralijama nisu vidjeli zgoditak. Utakmica između domaće momčadi i Standarda iz Nove Šarovke završila je 0:0.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content