4. LIGA BJ-KC-VT Virovitica “oštećena” i minimalno poražena u Bereku

Nogometaši Virovitice gostovali su u Bereku, u sklopu 12. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Trener Virovitice Samuel Spudić u najavi utakmice spominjao je ovo gostovanje kao jedno od najtežih ove sezone, a kasnije se to pokazalo i točnim. Virovitica je poražena minimalno, na malom i uskom terenu, kod vrlo grubog domaćina.

Momci s Vegeške doputovali su u Berek oslabljeni, Sandi i Denis Kovač su odrađivali kartone, nije bilo vratara Buđaka i Maroševića. Od prve minute gostujuću mrežu branio je mladi Vlainić, drugi put ove sezone.

Virovitičani su se držali hrabro i nadmetali s domaćim Tomislavom sve do 76. minute kada je poentirao Vlašić za veliko domaće slavlje.

Porazu je i ovoga puta “kumovao” glavni djelitelj pravde, Križevčanin Sirovec, što najbolje pokazuje i gesta domaćeg kapetana, te nekolicine navijača Tomislava koji su u nekoliko navrata bili začuđeni sudačkim odukama u korist svoje momčadi.

-Tvrda, teška utakmica. Bili smo bolji međutim, nismo zabili. Nepostojeći penal za domaćina pred sam kraj utakmice, kao i domaćinsko suđenje tijekom cijele utakmice – opravdano je frustriran nakon utakmice bio strateg Virovitice Samuel Spudić.

Spudić je i sam zaigrao, te dobio žuti karton što mu je ukupno treći, pa ga neće biti u zadnjem kolu, dok je Crvenka zbog prigovora zaradio dva žuta kartona i poslan je ranije na “tuširanje”.

Virovitica u 13. kolu dočekuje Graničar iz Đurđevca, momčad sa dna tablice.

(www.icv.hr, ts, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content