BRESKVICE, LINZERI, ŠAPICE, MAĐARICE Najfinije kolače i torte potražite u slastičarnici Dora

Slastičarski obrt „Horvat“ već 11 godina raduje svoje kupce velikim izborom kolača, torti, slastica i peciva. Svaki dan u ponudi imaju oko 40 vrsta kolača, za posebne prigode izrađuju i 70 vrsta, a ono na što su posebno ponosni je asortiman domaćih, tradicijskih kolača.

– U našem ugostiteljskom objektu Dora u božićno vrijeme kupcima nudimo naš poznati miks od deset vrsta domaćih kolača. Ponosni smo što se u tom izboru nalaze i domaće pite, ukusni kolači punjeni po bečkim receptima, kao i mnogima omiljeni sitni kolači poput breskvica, orahove šapice, čupavaca i linzera odnosno „švalerskog oka“  – ističe Slavica Horvat, poznata vlasnica virovitičkog slastičarskog obrta.

dora 3 Custom

 

S. Horvat napominje kako su kupcima na raspolaganju i druge vrste slastica, koje redovno nude iz svoje kuhinje, od popularnih torti u svim varijantama i ukrasima, ukusni macaronsi, košarice od voća i druge poslastice te bogata ponuda toplih i hladnih napitaka.

I ove godine kupci sami mogu birati koju će vrstu kolača odabrati u svojoj blagdanskoj kutiji, kao i količinu, koja se kreće od 25 dekagrama do jednog kilograma. U dugoj ugostiteljskoj i slastičarskoj tradiciji S. Horvat vodi se motivom „domaće i svježe“.

Sve kolače rade ručno, sve su kreme kuhane, a sastojci provjereni i domaći.

Budući da za vrijeme blagdana očekuju više narudžbi, slastičarski obrt Horvat poziva sve kupce da na vrijeme naruče svoj miks božićnih kolača, na brojeve telefona: 033/726-642 i 099/345- 7267. (promo)

[g-gallery gid=”493537″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content