ČAĐAVICA Osnovci posjetili Općinu i načelniku poklonili ručno izrađeno božićno drvce

Učenici drugog razreda OŠ Davorin Trstenjak Čađavica, s učiteljicom Marinom Čiček i asistenticom Matejom Šimunić, posjetili su prostorije Općine Čađavica.

U svom uredu primio ih je i ugostio općinski načelnik Mirko Rončević koji je s malim, znatiželjnim učenicima poveo zanimljiv razgovor. Između ostalog, upoznao ih je sa svojim djetinjstvom i onim danima kada je i sam bio učenik čađavačke škole, koju sada i oni pohađaju, ali koja je s vremenom dograđena i sanirana.

čađavica1
Foto: Općina Čađavica

Bilo je tu raznoraznih upita i želja učenika, a najveća zainteresiranost bila je izgradnja sportske dvorane i nogometnog igrališta u Čađavici. Načelnik je naveo da se planira izgradnja novog sportsko-rekreativnog centra, da je projekt već nominiran Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te da se nada da će novo igralište uskoro odjeknuti dječjom igrom i smijehom.

čađavica2
Foto: Općina Čađavica

Tijekom svog posjeta, a uoči nadolazećih blagdana, učenici su načelniku poklonili prigodan dar, prekrasno unikatno božićno drvce, koje su uz pomoć učiteljice izradili svojim ručicama, a na čemu im je načelnik iskreno zahvalio. (www.icv.hr, adf, foto: Općina Čađavica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content