FOTO Juniori Virovitice u završnici kupa ispali nakon lutrije jedanaesteraca

U utakmici završnice juniorskog kupa nogometaši Virovitice na svom terenu igrali su s Podravinom iz Ludbrega.

Gosti su doputovali sa samo jedanaest igrača, pa su domaći već prije početka susreta sebe vidjeli kao pobjednike. Od prve minute domaća momčad napala je gostujuća vrata i propustila nekoliko prigoda. Propuštene prilike gosti su kaznili već u devetoj minuti. Iz jedne gužve pred vratima postigli su zgoditak i poveli 1:0.

IMG 8135 Custom Custom

Pet minuta kasnije iz slobodnog udarca s dvadesetak metara iskosa Luka Skoko ubacuje loptu koju Matko Reščić prosljeđuje u gol. Pritisak domaćih nogometaša nije jenjavao. Nizale su se prilike pred gostujućim vratima. Pogođena je i vratnica, ali virovitički napadači ni u jednoj prilici nisu uspjeli loptu ubaciti u mrežu. Drugi dio također je prošao uz domaću dominaciju, ali bez postignutog zgoditka.

IMG 8117 Custom Custom

Nakon utakmice prišlo se izvođenju kaznenih udaraca. U prvoj seriji od po pet jedanaesteraca svi strijelci su bili precizni. Za domaće su pogodili: Horaček, Mrazović, Huber, Reščić i Skoko.

Udarac Gabrijela Palčića gostujući vratar Tropšek je obranio, a Petak je postigao zgoditak. Gosti su bučno proslavili ulazak među osam najboljih momčadi u kupu.

IMG 8176 Custom Custom

-Propustili smo previše prilika u igri, dok su udarci s jedanaest metara čista lutrija – na kraju je bio rezigniran tajnik Nogometnog kluba Virovitica Michael Mikolčić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”490987″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content