FOTO Kadeti Virovitice u završnici kupa pružili dostojan otpor varaždinskom prvoligašu

Na igralištu sportskog centra Vegeška nogometaši Virovitice u završnici kupa za kadete ugostili su vršnjake Varaždina, koji igraju prvu kadetsku ligu.

Od samog početka gosti su imali laganu terensku premoć, ali bez konkretnije prilike za zgoditak. U osamnaestoj minuti gostujući igrač zakucao je jednu povratnu loptu u mrežu, čime gosti dolaze u prednost 1:0. Nakon toga slijedi ponovno igra na sredini terena gdje gosti i dalje imaju loptu više u nogama, ali bez završnog pasa. Na odmor se odlazi rezultatom 0:1.

IMG 8016 Custom

Nakon desetak minuta nastavka domaća momčad kreće u napad pokušavajući izjednačiti rezultat. Propuštaju nekoliko poluprigoda. U jeku domaćih napada u šezdeset sedmoj minuti gostujući igrači iz jedne gužve postižu drugi zgoditak čime su potvrdili pobjedu. Do kraja rezultat se nije mijenjao.

IMG 8005 Custom

-Pružili smo dostojan otpor kvalitetnijim gostima. Nažalost zbog kazni i bolesti nismo mogli računati na četiri igrača prve postave. Zadovoljan sam prikazanom igrom svojih igrača – zaključio je trener Virovitice Damir Blažević.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”490604″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content