FOTO: OŠ IBM VIROVITICA Započela nastava u novoobnovljenim učionicama razredne nastave

Uz radove na energetskoj obnovi zgrade Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u sklopu projekta vrijednog gotovo 7 milijuna kuna, kojeg je prijavila gradska Razvojna agencija VTA, Grad Virovitica proveo je i jedan manji projekt u cilju podizanja standarda učenika i djelatnika škole.

Naime, na inicijativu ravnatelja škole Ivice Tomljanovića, izvršena su dodatna ulaganja u sanaciju stropova u krilu razredne nastave, odnosno u sjevernom krilu škole.

Novoobnovljene dio škole obišli su tom prigodom pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Alen Bjelica i ravnateljica Razvojne agencije VTA Tihana Harmund u društvu ravnatelja škole Ivice Tomljanovića.

IMG 0192 Custom
foto: M. Bašić

Inače, stropovi u sjevernom krilu zgrade nisu obnavljani od same izgradnje osnovne škole te ih je načeo „zub vremena“, što je narušilo statiku zgrade. Vrijednost radova iznosila je oko 550.000 kuna, a uključivali su sanaciju stropova i kompletno ličenje učionica.

Grad Virovitica time nastavlja s ulaganjem u školstvo i obrazovanje, kako putem EU fondova tako i vlastitih sredstava kako bi se poboljšali materijalno-tehnički uvjeti u zgradama odgoja i obrazovanja te kako bi samim time boravak u istima bio ugodniji.

(virovitica.hr)

[g-gallery gid=”491684″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content