FOTO Pogledajte kako je bilo na susretima Udruge umirovljenika grada Virovitice

U Centru kulture u Virovitici održani su 4. susreti umirovljenika grada Virovitice na kojima se okupilo gotovo 300 članova i građana treće životne dobi.

Mnogobrojnim okupljenima obratio se predsjednik Udruge Vlado Župan, a pozdravili su ih i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin te zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

Predsjednik Udruge Vlado Župan istaknuo je kako se nada da će ovakva druženja postati tradicija te da će se i dalje jednom godišnje svi umirovljenici okupljati na jednom mjestu.

IMG 9894
Foto: virovitica.hr

Inače, poseban naglasak u djelovanju virovitičke Udruge umirovljenika je na humanitarnim aktivnostima koje provodi za svoje članove.
– Vodimo brigu o starijim i nemoćnim članovima, redovito ih obilazimo te pomažemo u skladu sa svojim mogućnostima. Tu smo i kao savjetodavna podrška članovima te ih u skladu s problematikom upućujemo u relevantne institucije, rekao je Vlado Župan istaknuvši ujedno izvrsnu suradnju s Gradom Viroviticom i gradskom Turističkom zajednicom. (www.virovitica.hr, foto: M. Bašić)

[g-gallery gid=”491405″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content