FOTO Prigodnim programom u Slatinskoj banci u Slatini obilježen Dan štednje

Danas (srijeda) u Slatinskoj je banci prigodnim programom obilježen Svjetski dan štednje.
Svečanost su svojim nastupima otvorili polaznici slatinskih dječjih vrtića Zeko i Suncokret, koje je, kao i sve uzvanike, pozdravila direktorica Odjela razvoja proizvoda i marketinga Tina Živković, koja je tom prigodom naglasila važnost kulture, ali i potrebe štednje za ljepše i bolje sutra.

Nakon ove simpatične priredbe djeca su direktorici Tini Živković uručili prigodne poklone, a u svoje se vrtiće vratili puni doživljaja i novih znanja, sa žutim balonima i olovkama koje su dobili na dar.

Učenici od 5. do 8. razreda OŠ Eugena Kumičića Slatina pripremili su četiri powerpoint prezentacije, a ona najbolja imena „Kredit za golfa II.“ koju su pripremili učenici 7. c razreda, Ivan Skrobić, Luka Verić, Luka Jurišić i Jerislav Jukić, pod vodstvom mentorice Sanele Jukić, nagrađena je prigodnim darovima Slatinske banke.

Obilježavanju Svjetskog dana štednje u Slatinskoj banci prigodnim programom priključila se i Glazbena škola Milka Kelemena Slatina čiji su učenici Gita Špoljarić, Ino Pavić, Dora Bačani, Anja Kosijer, Damjan Krupa, Max Pavlica, Dominik Gaća, Fran Kovač, Jan Šarko, Veronika Tkalčević, Sara Škiljić i Simona Sabljak u pratnji svojih mentora oduševili brojne klijente, djelatnike i goste Slatinske banke, a za svoj su trud nagrađeni prigodnim darovima.

Na samom kraju obilježavanja ovog dana direktorica Tina Živković uručila je nagrade za najbolje likovne radove učenicima slatinskih osnovnih škola koji su sudjelovali u natječaju imena Slikom do štednje. (www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”488700″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content