FOTO Udruga umirovljenika Rezovačke Krčevine održala prvu Izvještajnu skupštinu

Udruga umirovljenika Rezovačke Krčevine, nakon godinu dana djelovanja, održala je svoju prvu Izvještajnu skupštinu u Mjesnom domu u Rezovcu.

Predsjednik udruge Tomislav Galeković iznio je aktivnosti koje su se odvijale u tom periodu, te ukratko naveo plan aktivnosti za sljedeću, 2019. godinu. Izbornu skupštinu obilježio je velik broj predstavnika iz ostalih udruga umirovljenika sa područja Virovitičko-podravske županije, koji su zaželili puno uspjeha umirovljenicima Rezovačkih Krčevina u daljnjem radu, a dobrim željama pridružila se i zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek-Golinac.

100 2070 Medium Custom

Nazočne je pozdravio i predsjednik mjesnog Odbora Rezovačke Krčevine Jurica Kajić, te pohvalio rad udruge istaknuvši kako Udruga umirovljenika radi pozitivne promjene u njihovom mjestu i društvu.

Na kraju, Tomislav Galeković se zahvalio svim gostima koji su nazočili ovoj svečanosti, te domaćinu koji je ustupio Mjesni dom u Rezovcu, iz razloga što je dom u Rezovačkim Krčevinama trenutno nedostupan zbog obnove.

100 2062 Medium Custom

Nakon službenog dijela programa, za sve goste bio je osiguran prigodan domjenak, a druženje se nastavilo uz dobru glazbu i ples.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”491757″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content