IGRAONICA SREĆE Dječjem vrtiću Potočnica odobren projekt vrijedan više od 800.000 kuna

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je Dječjem vrtiću „Potočnica“ financiranje projekta „Igraonica sreće“ u stopostotnom iznosu od 801.786,61 kn iz Europskog socijalnog fonda. Odobrena sredstva ostvarena su prijavom u okviru otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga UP.02.2.2.08 „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ u sklopu Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014. – 2020.

Nositelj projekta je Dječji vrtić „Potočnica“ koja je u partnerstvu s Općinom Pitomača pripremila i osigurala potrebne kapacitete za uspješnu i kvalitetnu provedbu projektnih aktivnosti koje će se provoditi na području općine Pitomače, odnosno u Dječjem vrtiću „Potočnica“.

Projektom će se produljiti radno vrijeme Dječjeg vrtića “Potočnica” od 16:00 do 18:00 sati te se ostvariti 5 novih programa i povećati aktivnosti kako bi se omogućila bolja ravnoteža poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima uključenima u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Programi će se sastojati od dramsko-lutkarske radionice, eko radionice, radionice engleskog jezika, glazbene radionice i sportske igraonice u kojima će sudjelovati djeca u uzrastu od 3 do 7 godina. Uspješno odobreni projektni prijedlog izradila je tvrtka DRAFT d.o.o. (draftdoo.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content