Mario Mihalek novi predsjednik Mladeži GO HDZ Orahovica

Mladež Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Orahovica održala je svoju izbornu skupštinu. Rad u proteklom razdoblju prezentirao je dosadašnji predsjednik Mario Gubeljak istaknuvši kako je Mladež sudjelovala u svim obljetnicama iz Domovinskog rata, organizirala humanitarne i druge akcije korisne za građane Orahovice svih uzrasta.

Nakon usvajanja izvješća, održani su izbori za novo vodstvo Mladeži pa je tako jednoglasno za predsjednika izabran Mario Mihalek, dok su novi članovi Gradskog odbora postali Matko Čepek, Vlatka Kordoš, Marina Mihalejvić, Magdalena Nekić i Milica Vejić. Nadzorni odbor čine Matej Bošnjak, Matija Cingel i Manuela Tot, dok će izaslanici u županijskoj izbornoj Skupštini biti Mario Mihalek, Matko Čepek, Nives Brusač, Vinko Švajcer i Milica Vejić.

Novi predsjendik Mladeži Mario Mihalek

-Nadam se da ćemo opravdati povjerenje koje nam je pruženo i dostojno predstavljati našu stranku svojim radom i zalaganjem – kratko je rekao novi predsjednik Mario Mihalek.

Nazočnima se obratio i predsjednik GO HDZ Orahovica Saša Rister poželjevši novoizabranima puno sreće i ustrajnosti o nadolazećem vođenju mladeži stranke. Uz čestitku izabranima, u ime Županijske organizacije HDZ-a VPŽ govorio je Darko Žužak.

Mladež 4

-Vi ste budućnost naše stranke kako u gradu tako i u županiji i siguran sam da ćete sve zadatke koji budu pred vama uspješno odraditi. Mi stariji smo ovdje da vas savjetujemo i pomognemo i budemo potrebni oslonac u svakom trenutku – zaključio je Žužak. (www.icv.hr, vg; Foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content