Mladi plivači Virovitice nastupili na jakom kupu u Koprivnici

U subotu, 10. studenog na bazenima Cerine održan je deveti po redu Plivački kup grada Koprivnice. Na natjecanju je sudjelovalo 13 plivačkih klubova iz kopnenog dijela Hrvatske s gotovo 380 plivača i plivačica (godište 2003. i mlađi) koji su se natjecali u 5 disciplina. Na ovom natjecanju nastupili su klubovi koji posjeduju zatvorene bazene te svakodnevno treniraju u njima, dok je PK Virovitica jedini klub u državi koji trenira izvan granica RH Hrvatske, i to jedan do dva plivačka treninga tjedno.

Za PK Virovitica plivalo je 11 plivača i plivačica: Tomislav Turnaj, Lovro Ladović, Luka Ladović, Ivan Iličić, Marija Iličić, Hana Piria, Tiana Grdenić, Zara Majetić, Bruna Majetić, Nika Budeš i Timea Brlas.

Iako su ovoga puta izostale medalje, rezultati nisu. Većina plivača koji su nastupili isplivala je svoje najbolje rezultate u pojedinim disciplinama, a kada tome pridodamo da su došli najbolji plivači iz svih klubova kopnene Hrvatske možemo biti zadovoljni prikazanim naših plivača. Plivači se pripremaju za sljedeće natjecanje koje je već iduću subotu u Slavonskom Brodu. (www.icv.hr, vo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content