Mladim plivačima Virovitice tri medalje na međunarodnom turniru u Slavonskom Brodu

U Slavonskom Brodu je održano jako međunarodno natjecanje u plivanju “Malena 2018.”

Uz sudjelovanje šest plivačkih klubova iz slavonske regije (Marsonija, Vinkovci, Orion, Osijek, Orahovica i Virovitica), sudjelovala su i dva kluba iz Bosne i Hercegovine: Sloboda Tuzla i Velež Mostar.

Uz sudjelovanje oko 140 plivača, Plivački klub Viroviticu predstavljalo je sedam plivača, godište 2005. i mlađi. I na ovom natjecanju svi klubovi koji su nastupili posjeduju i svakodnevno rade u zatvorenim bazenima, dok PK Virovitica kombinira suhe treninge u Virovitici i treninge na bazenu u susjednoj državi Mađarskoj.

Za Viroviticu su plivali: Tomislav Turnaj, Petar Turnaj, Lovro Ladović, Luka Ladović, Ivan Iličić, Zara Majetić i Nika Budeš. Na ovom natjecanju medalje su “isplivali”: Zara Majetić – srebro na 100 metara leptir, Tomislav Turnaj – bronca na 100 metara prsno i Lovro Ladović – bronca na 200 metara mješovito, dok su ostali ostvarili dosta dobre rezultate, ali nisu se uspjeli popeti na postolje. Ekipu je vodio trener Vinko Oršulić.

Sljedeće natjecanje na kojem će Virovitičani nastupiti je Regionalno prvenstvo Regije 4 za seniore, juniore i mlađe juniore, a održat će se u Vukovaru 24. i 25. studenoga.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content