“FLASTER” NA TAMARI NIJE IM POMOGAO Na krilima Deskar i Blažević Lavice pobijedile Koku II

Tri dana nakon neočekivanog poraza u Zelini, rukometašice Tvin Virovitice na svom terenu dočekale su drugu ekipu varaždinske Koke.

Očito je poraz u Zelini na Lavicama ostavio trag. U prvih nekoliko minuta Nika Deskar u četiri navrata ne uspijeva realizirati napad, pa gošće vode 3:0. Lavice se lagano bude i preuzimaju kontrolu utakmice i vode 12:8. Na odmor se odlazi s minimalnom prednošću domaćeg sastava 13:12.

Gostujuća trenerica igra “flaster” na Tamari Hudoletnjak pokušavajući doći do pozitivnog rezultata. Nakon desetak minuta nastavka raspucala se Nika Deskar i zahvaljujući njezinim pogocima i obranama Ive Blažević domaće rukometašice odlaze na prednost od šest zgoditaka, čime su potvrdile pobjedu 30:24.

IMG 8506 Custom

Ni dvostruki “flaster” na Tamaru Hudoletnjak i Niku Deskar nije gošćama donio pozitivan rezultat, jer su igračice iz drugog plana uzele igru u svoje ruke. Uz spomenute, istakle su se Maja Biuk i Marija Medved.

– Moje igračice u utakmicu su ušle u grču. U drugom dijelu se oslobađaju pritiska i zasluženo dolaze do vrijedne pobjede – zadovoljna je na kraju bila trenerica virovitičkih Lavica Zdenka Premužić.

TVIN VIROVITICA: Devald, Hrvoić 4, Jezerčić, Veršec, Đud, Hudoletnjak 7 (2), Maja Biuk 4, Blažević 10+1, Medved 2, Zupčić, Prpić, Deskar 11, Oštrić, Miklić 2 i Iva Biuk. Trenerica: Zdenka Premužić.

Sedmerci: 2 (2)

Isključenja: 4 minute (Hrvoić i Đud po dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content