NAJBOLJI IGRAČI 1. ŽNL Ivan Ibriks potvrdio svoju igračku kvalitetu, doznajte kompletnu listu…

Završen je jesenski dio sezone u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

U suradnji s klubovima i Županijskim nogometnim savezom na svakoj utakmici, prosudbom trenera bolje momčadi, biran je najbolji igrač. Mi smo na temelju učinka u igri ocjenjivali najbolje igrače te smo tako dobili igrača kola. Zbrajanjem bodova dobili smo rang listu najboljih igrača u jesenskom dijelu prvenstva.

U trinaest kola ukupno je 59 igrača bilo proglašeno igračem utakmice. Neki od igrača zabljesnuli su na jednoj utakmici pa se poslije toga više nisu isticali, dok su drugi u više navrata bili igrači utakmice, što je razumljivo. Kod nekih ekipa igru je nosio kolektiv, dok dio ekipa nose pojedinci ili se svojom kvalitetom ističu u momčadi.

Najviše bodova sakupio je Ivan Ibriks, prva perjanica jesenskog prvaka Suhopolja. Uz 31 bod, on je najviše puta bio igrač utakmice, čak pet puta. Ibriks je time potvrdio svoju kvalitetu. Do sada je u igračkoj karijeri igrao u svim rangovima natjecanja, od najniže županijske do 1. Hrvatske nogometne lige.

IMG 3900 Custom
Janko Brlas // foto: M. Šolc

Drugi na listi s 21 bodom nalazi se najbolji strijelac Bušetine 1947. Janko Brlas. Janko je također potvrdio svoju vrijednost, ali na njegovoj se igri vidi da je 1. županijska liga puno zahtjevnija liga od onih u kojima je do sada igrao.

Treći je Darko Kokoška s 15 bodova. Uz Danijela Tunića bio je osnovna igračka poluga Dinama iz Četekovca. Darko je na “zalasku” igračke karijere, ali pokazuje da se i dalje može uspješno nositi s konkurencijom u ligi.

Darko Kokoška Custom
Darko Kokoška // foto: facebook

Toni Ramić, igrač Mladosti iz Čačinaca, sakupio je 14 bodova. On je u polusezoni bio glavni oslonac trenera Velimira Treska u borbi za naslov prvaka. Antonio Babec osvojio je 12 bodova igrajući za dva kluba, Rezovac i Suhopolje. U oba kluba svojom igrom potvrdio je svoju igračku umješnost.

luk 7
Mateo Lončar (desno) // foto: M. Šolc

Slijedi nekoliko igrača s 11 bodova, koji su bitni kotačići svojih momčadi: Mateo Lončar iz Lukača 05, već spomenuti Danijel Tunić – igrač Dinama iz Četekovca, Matej Vujičić iz Rezovca i Matija Bubaš koji je u nekoliko kola, igrajući za Slogu iz Zdenaca, sakupio zavidnu zalihu bodova. Ako Matija ostane igrati u 1. ŽNL sigurno će se svojom igračkom kvalitetom na proljeće uključiti u borbu za najboljeg igrača lige.

Naravno mi smo na ovom mjestu istaknuli samo najboljih dvadeset, što ne znači da se u drugom dijelu prvenstva ne može istaknuti i neko novo igračko ime.

IMG 4898 Medium
Matej Vujičić (plavi dres) // foto: M. Šolc

DVADESET NAJBOLJIH IGRAČA 1. ŽNL – JESEN 2018.

31 bod – Ivan Ibriks (Suhopolje)

21 bod – Janko Brlas (Bušetina 1947.)

15 bodova – Darko Kokoška (Dinamo Četekovac)

14 bodova – Toni Ramić (Mladost Čačinci)

IMG 4412 Custom
Antonio Babec // foto: M. Šolc

12 bodova – Antonio Babec (Rezovac, Suhopolje)

11 bodova – Matija Bubaš (Sloga Zdenci), Mateo Lončar (Lukač 05), Danijel Tunić (Dinamo Četekovac) i Matej Vujičić (Rezovac).

Sloga Rezovac 8 Custom
Matija Bubaš s loptom // foto: V. Grgurić

10 bodova – Zvonimir Juhas (Bratstvo Gornje Bazje), Zdenko Lončarek (Suhopolje) i Antonio Klasić (Bušetina 1947.)

MG 1112
Zdenko Lončarek (žuti dres) // foto: M. Rođak

9 bodova – Vlado Maršić (Mladost Čačinci), Nikola Ciglenec (Bušetina 1947.) i Josip Jančić (Mikleuš).

7 bodova – Igor Dunković (Slavonija Sladojevci), Leo Franjić (Bratstvo Gornje Bazje), Marijan Holec (Lukač 05), Toni Kovačić (Rezovac) i Alen Dedaj (Sloga Zdenci).

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content