Najmlađi košarkaši Virovitice odigrali prvi turnir minibasket lige M11

U organizaciji Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije ovog vikenda u školsko sportskoj dvorani u Špišić Bukovici održan je prvi turnir minibasket lige M11. Bilo je veselo i razigrano kako treba biti na takvim turnirima. Košarkaški klub Virovitica sudjelovao je s dvije ekipe, što govori da je sve više djece zainteresirano za treniranje košarke. Osim dvije ekipe Virovitice, na turniru su sudjelovale ekipe iz Bjelovara, Križevaca, Koprivnice, Đurđevca i Drnja.

Turnir su otvorile ekipe Koprivnica i Virovitica II. Uz veliku borbu za svakim košem i velikim trudom i borbenošću virovitički košarkaški nisu uspjeli izvući pobjedu te su u završnici utakmice izgubili rezultatom 26:22. Virovitica I izgubila je od iskusnijeg i fizički moćnijeg Radnika iz Križevaca rezultatom 32:12.

Druge utakmice selekcija Košarkaškog kluba Virovitica pokazale su bolju igru nego u prethodnim utakmica. Virovitica II igrala je protiv ekipe Vedi iz Bjelovara te izgubila s rezultatom 24:14. Veselje u dvorani je tek slijedilo kada su naši mlađi košarkaši Virovitice I pobijedili svoju prvu utakmicu protiv ekipe DHPG iz Drnja rezultatom 38:30.

Ostali rezultati:

Koprivnica – DHPG Drnje 33:3

Mladost Đurđevac – Vedi Bjelovar 12:32

Za Viroviticu I nastupali su:

Luka Farkaš, Dino Gverić, Arijan Kečkiš, Filip Hegedušić, Igor Kozlinger, Marko Krznarić, Dominik Perišić, Borna Ivačko, Gabriel Denić, Fran Jemić, Dominik Denac.

košarka2

Za Viroviticu II nastupali su:

Luka Farkaš, Samuel Smiljanić, Arijan Kečkiš, Gabriel Denić, Dino Zubić, Antonio Tutić, Marko Krznarić, Emanuel Vidović, Josip Šiško, David Smiljanić, Dorijan Čor, Luka Krušelj, Adrijan Markek.

košarka1

-Čestitamo svima na velikom zalaganju i borbenosti, što je prepoznao i trener Hrvoje Dragičević te svima dao priliku za igru, koju su iskoristili i opravdali povjerenje trenera – poručili su iz Košarkaškog kluba Viroviitca. (www.icv.hr, žđl, Foto: Ž. Đaković Leš)

[g-gallery gid=”489227″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content