NAVIJAČKI POGURANAC Slatinski malonogometaši uz gromoglasnu podršku do nove pobjede

Malonogometni klub Slatina ostvario je novu veliku domaćinsku pobjedu u 2. HMNL-Istok. Ovaj put je ”stradala” ekipa Malonogometnog kluba Bata iz Borova. Utakmicu je Slatina odigrala u Čačincima, u sportskoj dvorani OŠ A. G. Matoša, a Čačinčani su opravdali ukazano povjerenje i uz navijače koji su potegli iz Slatine napunili tribine dvorane i gromoglasnim navijanjem podržavali Slatinčane od prve do zadnje minute.

Slatinčani kreću malo uspavano i gosti brzo dolaze u vodstvo od 0:1, ali Kupres brzo vraća stvari na početak i na semaforu je 1:1. U nastavak se kreče ozbiljnije i po jedan pogodak zabijaju Bubaš, Prlić i Bihar, te sa 4:1 slatinski ”futsaleri” odlaze na odmor. U drugom poluvremenu gosti iz Borova kreću sa presingom, ali odmah u prvoj minuta Šimek povisuje na 5:1. Slatina nastavlja laganije i opuštenije, te poslije nekoliko promašenih čistih kontri i zicera gosti kažnjavaju nonšalantnost domaćina, te s brza dva pogotka smanjuju na 5:3. Ali ponovo se ”ukazuje” Kupres i zabija novi pogodak za 6:3. Bata potom kreće sa igračem/golmanom u polju i zabija pogodak za 6:4, ali ubrzo prima još jedan pogodak za konačnih 7:4, strijelac je bio Vicić.

45365656 2193548087324993 479994657258864640 n Custom
foto: facebook, MNK Slatina

– Velika hvala i našim vjernim članovima, simpatizerima i navijačima koji su bili naš peti igrač tijekom cijele utakmice. Hvala i Čačincima na podršci, gdje smo vjerojatno za dva tjedna opet domaćini, te se nadamo ovakvom odazivu i na sljedećoj domaćoj utakmici protiv Futsal Olimpijca iz Županje – zahvalna je Uprava MNK Slatine.

MNK Slatina: Radonjić, Bošnjak, Petrinjak, Prlić, Kupres, Vicić, Čavić, Bihar, Bubaš, Bočkaj, Jaković, Šimek, Knežević i Šaponja. Trener Nikola Miščević, pomoćni trener Matej Rešetar.

MNK Slatina sljedeću utakmicu igra u Vinkovcima protiv aktualnog i višestrukog prvaka 2. HMNL-Istok MNK Vinkovci.

(www.icv.hr, adf, MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content