Nova knjiga Siniše Brlasa o psihologiji ovisnosti predstavljena na nacionalnoj razini

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije predstavio je svoju posljednju knjigu „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“ na 26. godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa koja je od 07. do 10. studenog 2018. godine održana u Svetom Martinu na Muri.

Nakon međunarodnog predstavljanja ove knjige koje je nedavno održano u susjednoj Srbiji, knjiga profesora Brlasa sada je predstavljena stručnjacima i na nacionalnoj razini u Republici Hrvatskoj. Ovo je jedina obuhvatna knjiga iz psihologije ovisnosti u našoj zemlji, pa i šire, stoga ju nakladnik Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije i autor Siniša Brlas žele predstaviti i učiniti dostupnom što većem broju zainteresiranih.

Profesor Brlas tom je prigodom održao i stručno predavanje pod nazivom “Značaj religioznosti za mentalno zdravlje i kvalitetu života mladih“. Knjiga je u elektronskom obliku dostupna na www.zzjzvpz.hr. (zzjzvpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content