OPG-u Darija Sajka iz Čađavice dodijeljena potpora za modernizaciju i povećanje konkurentnosti poljoprivrednog gospodarstva

Korisnik OPG-a Darijo Sajko iz Čađavice podnio je Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zahtjev za potporu za Podmjeru 4.1. ”Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva”, provedba tipa operacije 4.1.1. ”Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” sektor biljne proizvodnje.

Nakon formiranja rang liste zahtjeva za potporu i završene administrativne kontrole prvog dijela zahtjeva za potporu, utvrđeno je da korisnik OPG-a Darijo Sajko ispunjava sve propisane uvjete za donošenje ove Odluke sukladno odredbama propisanim Pravilnikom o provedbi mjere 4 ”Ulaganja u fizičku imovinu”, podmjere 4.1 ”Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva” iz programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Zahtjev je pozitivno ocijenjen, te temeljem kriterija odabira korisnik ostvaruje 77 bodova i intenzitet potpore u visini od 70% za ulaganje, a procijenjeni iznos potpore iznosi 732.660 kuna. Projekt zahtjeva za ostvarivanje navedene potpore izradio je LAG Marinianis.

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content