Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: “Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela 3D” “Bohemian Rhapsody” i “Grinch”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte…

Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela 3D – 17.11. – 18:00h

18.10.2018 15 38 11 Fantastic beasts 2 najnoviji
Izvorno ime: Fantastic Beasts:
Redatelj: David Yates
Žanr: Avantura, fantazija, obiteljski
Uloge: Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Zoë Kravitz, Alison Sudol
Trajanje filma: 134 minuta
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: U novom nastavku Čudesnih zvijeri, pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi Harry Potter i darovi smrti čitatelji su mogli saznati da su Albus i Gellert nekoć bili vrlo bliski, prije no što su postali najgori neprijatelji. Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenarij i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osjećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Čudesnih zvjeri prava filmska poslastica koja se nikako ne smije propustiti.

Bohemian Rhapsody – 17.11. – 20:45h

29.8.2018 16 54 07 bohemian hr
Izvorno ime: Bohemian Rhapsody
Redatelj: Bryan Singer
Žanr: Biografija, drama, glazbeni
Uloge: Rami Malek, Joseph Mazzello, Aidan Gillen
Trajanje filma: 134 minuta
Godina: 2018.
Država: SAD
Sadržaj filma: BOHEMIAN RHAPSODY je priča o ljubavi, boli, prihvaćanju i da, sjajnoj glazbi. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene. Pjevačku legendu glumi Rami Malek, američki glumac egipatskog podrijetla koji nevjerojatno sliči Freddieju. Gwilym Lee igra ulogu gitarista Briana Maya, Ben Hardy je u ulozi bubnjara Rogera Taylora, a Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon. Mary Austin, ženu za koju je Freddie tvrdio da je ljubav njegovog života igra Lucy Boynton, a u filmu se pojavljuje i Mike Myers. BOHEMIAN RHAPSODY je epska priča o legendarnom bandu Queen i pjevačkoj legendi Freddieju Mercuryju – čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena.

Grinch – 18.11. – 15:00h i 17:00h

31.8.2018 10 11 59 grinch hr
Izvorno ime: The Grinch
Redatelj: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Žanr: Animirani, komedija, obiteljski
Uloge: Krešimir Mikić, Vanna Senjak, Janko Volarić Popović, Dijana Vidušin, Noa Zelenko, Ervin Baučić, Ksenija Marinković
Trajanje filma: 86 minuta
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božič u selu Whoville: “Danas ćemo raditi zločeste stvari, *i* radit ćemo ih sa stilom!” Illumination i Universal Pictures predstavljaju The Grinch, novu animiranu obiteljsku komediju temeljenu na obožavanom blagdanskom filmskom klasiku Dr. Seussa. Svima dobro poznato, cinično zeleno gunđalo odlučno je u namjeri da upropasti blagdane u selu Whoville, no, umjesto da on ukrade Božić kao što smjera, velikodušnost i bladganski duh mlade djevojčice preoteti će njegovo srce i možda čak spriječiti njegove zle namjere. (poslovnipark.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content