Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: kriminalističku dramu “Udovice” i animirane “Ralph ruši internet” i “Grinch”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte, uz dvije nove projekcije, još jednom i Grincha, animiranog zelenog gunđala koji je proteklog vikenda napunio kino dvorane diljem svijeta pa tako i u Virovitici.

Grinch – 24.11. – 17:00h

31.8.2018 10 11 59 grinch hr

IZVORNO IME: The Grinch
REDATELJ: Yarrow Cheney, Scott Mosier  |  ŽANR: Animirani, komedija, obiteljski
ULOGE: Krešimir Mikić, Vanna Senjak, Janko Volarić Popović, Dijana Vidušin, Noa Zelenko, Ervin Baučić, Ksenija Marinković
TRAJANJE FILMA: 86+4* minuta
SADRŽAJ FILMA:

Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božić u selu Whoville: “Danas ćemo raditi zločeste stvari, *i* radit ćemo ih sa stilom!”

Illumination i Universal Pictures predstavljaju The Grinch, novu animiranu obiteljsku komediju temeljenu na obožavanom blagdanskom filmskom klasiku Dr. Seussa. Svima dobro poznato, cinično zeleno gunđalo odlučno je u namjeri da upropasti blagdane u selu Whoville, no, umjesto da on ukrade Božić kao što smjera, velikodušnost i bladganski duh mlade djevojčice preoteti će njegovo srce i možda čak spriječiti njegove zle namjere.

Udovice – 24.11. – 19:00h

30.8.2018 9 55 57 widows hr
Izvorno ime: Widows
Redatelj: Steve McQueen
Žanr: Kriminalistički, drama, triler
Uloge: Viola Davis, Elizabeth Debicki, Jon Bernthal
Trajanje filma: 128 minuta
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Film UDOVICE je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova koji su ostali iza kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. Radnja je smještena u današnjem modernom, ali kriminalom dobro potresenom Chicagu, kada Veronica (dobitnica nagrade Oscar® Viola Davis), Alice (Debicki), Linda (Rodriguez) i Belle (Erivo) uzmu stvari u svoje ruke. Udovice će skovati opasne planove kako bi otplatile gangsterske dugove svojih pokojnih muževa.

Ralph ruši internet – 25.11. – 17:00h

12.10.2018 15 18 44 Ralph 2 novi
Izvorno ime: Ralph Breaks the Internet
Redatelj: Rich Moore, Phil Johnston
Žanr: animirani, avanturistički
Uloge: Vedran Mlikota, Sandra Hrenar, Sementa Rajhard, Hana Hegedušić, Vanda Winter
Trajanje filma:
Godina: 2018
Država: SAD
Sadržaj filma: Antijunak video igrice Ralph i partnerica Vanellope von Schweetz navigiraju neistraženim, prostranim i dinamičnim svijetom Interneta u potrazi za zamjenskim dijelom kako bi spasili Vanellopinu video igricu.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content