Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za “Igraonicu sreće” u DV Potočnica u Pitomači

U Hotelu “Pakrac”, 19. studenoga pomoćnica ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Zrinušić uručila je deset ugovora ostvarenih prijavom u okviru otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga UP.02.2.2.08 “Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja” u sklopu Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014. – 2020.

Deset potpisanih ugovora uručeno je pakračkom vrtiću “Maslačak”, predškolskim ustanovama iz Zagreba, Josipdola, Crikvenice, Blata, Klanjca, Podbablja i Dječjem vrtiću “Potočnica” iz Pitomače.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je Dječjem vrtiću “Potočnica” financiranje projekta “Igraonica sreće” u stopostotnom iznosu od 801.786 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Dječji vrtić “Potočnica” koja je u partnerstvu s Općinom Pitomača pripremila i osigurala potrebne kapacitete za uspješnu i kvalitetnu provedbu projektnih aktivnosti koje će se provoditi u Dječjem vrtiću “Potočnica”. Provedbom projekta ostvariti će se pet novih aktivnosti u koje ulaze radionica engleskoga jezika, glazbena radionica, sportska radionica, eko radionica i dramsko-lutkarska radionica.

Uspješno odobreni projektni prijedlog izradila je tvrtka DRAFT d.o.o.

(pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content