RADOVI U TIJEKU Obnavlja se Mjesni dom u Rezovačkim Krčevinama

Još jedno od gradilišta gdje su radovi u tijeku nalazi se u virovitičkom prigradskom naselju Rezovačke Krčevine, a riječ je o rekonstrukciji Mjesnog doma. Vrijednost radova je 822.716 kuna, a izvodi ih tvrtka Kunkić d.o.o. Ovim projektom Grad Virovitica nastavlja s podizanjem komunalnih standarda i kvalitete života u svojim prigradskim naseljima. Radove na rekonstrukciji doma obišao je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin s gradskim pročelnicima Kristijanom Sabom i Alenom Bjelicom.

IMG 9378 Custom
foto: M. Bašić

Inače, Mjesni dom u Rezovačkim Krčevinama je bio u nezadovoljavajućem stanju i dotrajao. Zgrada je izgrađena kao samostojeća prije 1968. godine, a sadržaji koje nudi nisu zadovoljavajući. Objekt će kroz projekt biti obnovljen, a u rekonstrukciju će biti uključeni i novi sadržaji za lokalno stanovništvo.

Projekt rekonstrukcije Mjesnog doma sufinancira se u sklopu Programa podrške regionalnom razvoju, a prijavila ga je Razvojna agencija VTA.

IMG 9391 Custom
foto: M. Bašić

Također, Razvojna agencija VTA prijavila je Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja i Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i projekt energetske obnove doma, za što se još očekuju rezultati.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content