RUKOMETNO-KOŠARKAŠKI VIKEND Saznajte “tko s kim” igra ove subote i nedjelje

U jedanaestom kolu prve lige Sjever rukometaši Viro Virovitice u nedjelju, 25. studenoga u 17 sati gostuju u Vidovcu.

U osmom kolu druge lige Istok rukometaši Slatine u sportskoj dvorani Tehničke škole Virovitica danas (subota) u 18 sati dočekuju rukometaše Županje.

U nedjelju, 25. studenoga u 14,30 sati u sportskoj dvorani srednje škole u Đurđenovcu rukometaši Orahovice ugošćuju Novu Gradišku.

U susretu osmog kola treće lige Istok rukometašice Orahovice u nedjelju, 25. studenoga u sportskoj dvorani srednje škole u Đurđenovcu u 12 sati igraju s igračicama Višnjevca.

U petom krugu 1. mlađe kadetske lige Istok rukometaši Viro Virovitice igraju u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u nedjelju, 25. studenoga u 11 sati s Valpovkom iz Valpova, a u 12,30 s osječkim Feniksom.

Dječaci B Viro Virovitice i Slatine u šestom krugu 1. lige Istok gostuju danas (subota) u Vinkovcima. U sportskoj dvorani Osnovne škole Bartola Kašića turnir s domaćom Spačvom i Županjom igra se od 13 do 16,30 sati.

Djevojčice A Tvin Virovitice u trećem krugu 1. lige u nedjelju, 25. studenoga u sportskoj dvorani Tehničke škole Virovitica igraju u 15 sati sa ŽRK Bjelovarom, a u 16 sati s Rukometnom školom djevojčica Bjelovar. Djevojčice Slatine gostuju u Dardi, gdje u sportskoj dvorani Mjesne snovne škole, također u nedjelju, 25. studenoga u 12 sati igraju s Ivankovom, a u 13 sati s Dardom.

Rukometašice Tvin Virovitice rođene 2008. godine i mlađe danas (subota) igraju na međunarodnom turniru u mini rukometu, “Molve kup”.

Košarkaši Virovitice u nedjelju, 25. studenoga u šestom kolu druge lige Sjever gostuju u Varaždinu. Utakmica s domaćom Vindijom igra se u 19 sati u varaždinskoj Areni.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content