Siniša Brlas održao predavanje na simpoziju o ovisnostima u Slavonskom Brodu

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije kao pozvani predavač održao je predavanje i predstavio svoju posljednju knjigu “Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti” na 6. brodskom simpoziju o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima koji je 22. i 23. studenoga održan u Slavonskom Brodu.

Nakon međunarodnog predstavljanja ove knjige koje je u listopadu održano u susjednoj Srbiji i domaćeg nacionalnog predstavljanja psiholozima početkom studenog u Sv. Martinu na Muri, knjiga profesora Brlasa sada je predstavljena i ostalim domaćim stručnjacima u području prevencije i suzbijanja ovisnosti.

Ovo je jedina obuhvatna knjiga iz psihologije ovisnosti u našoj zemlji te je pobudila osobiti stručni interes u zemlji, ali i u inozemstvu. Stoga ju nakladnik (Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije) i autor Siniša Brlas žele učiniti dostupnom što većem broju zainteresiranih. O interesu za knjigu govori i činjenica da Udruga za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije “Veranda” i Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije zajednički pripremaju novo (drugo i neizmijenjeno) izdanje knjige koje će biti financirano sredstvima Lions kluba Vereucha iz fonda distriktualne akcije “Jedrima protiv droge” u okviru projekta „Savjetovalište za mlade“ koji provodi Udruga “Veranda”.

Poziv profesoru Brlasu da kao pozvani predavač predstavi svoju knjigu na ovako važnom stručnom skupu govori o tome kako stručna javnost prepoznaje njegov doprinos ukupnoj borbi protiv ovisnosti te ga još jednom pozicionira kao jednog od najboljih domaćih stručnjaka u ovome području.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content