Tražite kvalitetnu odjeću? Evo zašto bi ENIGMA BY MTČ trebala biti vaš izbor

U potrazi ste za kvalitetnim komadom odjeće? Onda je robna marka ENIGMA BY MTČ pravi izbor. Trgovačka društva ENIGMA DESIGN d.o.o. i ENIGMA STARS d.o.o. su osnovana 2013., odnosno 2014. godine, čija je temeljna djelatnost proizvodnja i prodaja tekstilnih proizvoda renomiranih hrvatskih brandova MTČ i ENIGMA vrhunske kvalitete.

Sjedište im se nalazi u Čakovcu, Zagrebačka 93, gdje imaju vlastitu proizvodnju, dok svoje proizvode prodaju putem mreže vlastitih trgovina, razgranate veleprodaje i komisione prodaje u Republici Hrvatskoj.

enigma2Danas zajedno zapošljavaju 60 radnika, većinom radnica iz nekadašnjeg MTČ-a, koje svoje dugogodišnje znanje i iskustvo ugrađuju u izuzetno kvalitetne proizvode, te su upravo one njihova najveća vrijednost.

U njihovoj ponudi uvijek možete naći klasično i modno donje rublje, spavaći program, ogrtače i majice, te ostale trikotažne proizvode za cijelu obitelj renomirane MTČ kvalitete. Odjeća je izrađena od najkvalitetnijih pamučnih pletiva, a na tržištu se plasiraju pod zajedničkom robnom markom ENIGMA BY MTČ.

enigma3Kontinuirano rade na unapređenju i poboljšanju kvalitete svojih proizvoda, te razvoju novih proizvoda i inovacija u dizajnu, kako bi zadovoljili potrebe svih svojih kupaca.

ENIGMA BY MTČ možete pronaći i u Virovitici u Ulici Ferde Rusana 14. Njihov širok asortiman možete vidjeti na službenoj stranici www.enigma.hr i na Facebook stranici Enigma stars. Donosiocu kupona, kojeg možete pronaći u Virovitičkom listu i na našem portalu, ostvarite popust od 15% na dio asortimana. (promo)

enigma4 enigma5 enigma6

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content