U HGK – Županijskoj komori Virovitica održan seminar o internacionalizaciji poslovanja MSP-ova

Danas (četvrtak) je u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Virovitica održan seminar o izvozu i internacionalizaciji poslovanja malih i srednjih tvrtki, koji Hrvatska gospodarska komora organizira u suradnji s vanjskim partnerom, tvrtkom Deloitte d.o.o.

Seminar se organizira u okviru projekta HGK “HR.izvoz – s HGK do stranih tržišta” sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a namijenjen je poduzetnicima zainteresiranima za unapređenje svog poslovanja putem izvoznih poslova.

DSC02183 Custom
foto: HGK-Županijska komora Virovitica

Teme koje su obrađene seminarom obuhvaćaju procjenu izvoznog potencijala tvrtke i izradu izvoznog plana s metodama ulaska na strano tržište, zakonsku regulativu i metodologiju izvoza, osiguranje izvoznih poslova, izradu poslovnih ugovora te on-line trgovinu.

DSC02209 Custom
foto: HGK-Županijska komora Virovitica

Seminar je namijenjen tvrtkama koje se po prvi put susreću s izvoznim poslovima, kao i onim tvrtkama koje već izvoze, ali žele istražiti dodatne mogućnosti koje se otvaraju putem internacionalizacije poslovanja.

(HGK-Županijska komora Virovitica)

20181122 092246 Custom
foto: HGK-Županijska komora Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content