U okviru projekta “Mala škola poduzetništva” održane najavljene edukacije u Slatini i Josipovu

U protekla dva tjedna, u okviru projekta “Mala škola poduzetništva”, održane su najavljene edukacije iz poduzetničkih vještina, tehničke kulture i programiranja u Slatini.

Dio edukacija održan je u prostorijama Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina, a dio u prostorijama Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina.

20181106 174723 Custom
foto: DND Slatina

Također, učenici iz Josipova prošlog tjedna četiri su dana vrijedno radili, učili i zabavili se na radionicama modelarstva, programiranja, maketarstva i poduzetničkih vještina.

Danas (ponedjeljak) se nastavljaju radionice za učenike Novog Senkovca. Radionice će se održavati u Područnoj školi Novi Senkovac.

Projekt “Mala škola poduzetništva” provodi Društvo “Naša djeca” Slatina, u partnerstvu s Udrugom za obrazovanje i održivi razvoj “UZOOR” iz Slatine, a u suradnji s Osnovnom školom Davorin Trstenjak Čađavica, Osnovnom školom Josipa Kozarca Slatina, Osnovnom školom Eugena Kumičića Slatina i Osnovnom školom Vladimira Nazora Nova Bukovica. Projekt financira Hrvatska banka za obnovu i razvitak.

(www.icv.hr, adf, DND Slatina)

[g-gallery gid=”490348″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content