U sklopu projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC održana edukacija za djelatnike Razvojne agencije VIDRA

U sklopu projekta tehničke pomoći VIDRA-TEC, a u svrhu jačanja kapaciteta Regionalnog koordinatora VIDRA-e – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, održana je in-house radionica o energetskoj učinkovitosti.

Radionicu je održala konzultantska tvrtka PJR d.o.o. iz Zagreba. Djelatnici Regionalnog koordinatora koji obavljaju poslove od općeg gospodarskog interesa saznali su više o energetskoj učinkovitosti i primjerima dobre prakse, mjerama energetske učinkovitosti s kojima se susreću i u svakodnevnom radu na projektima energetske učinkovitosti. Osim s aktualnim i natječajima o energetskoj učinkovitosti u najavi, predavači su djelatnike upoznali i s termovizijom i načinom primjene iste u praksi. Ova iznimno zanimljiva i korisna radionica završila je raspravom i razmjenom iskustava sudionika radionice i predavača.

Riječ je, dakle, o još jednoj radionici u nizu koja će osigurati jačanje najvažnijeg provedbenog kapaciteta – ljudskih potencijala na području Virovitičko-podravske županije što će doprinijeti učinkovitijem povlačenju sredstava Europske unije.

(www.ravidra.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content