UOSIT Vretenac Slatina na edukaciji Biti volonter i Team building

U sklopu projekta ”Šalji dalje” koji od kolovoza 2017. godine provodi Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono iz Belišća, a čiji je partner na projektu Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Jaglac Orahovica, na volonterskoj točki u Virovitičko-podravskoj županiji (prostor stare škole u Novoj Jošavi) održana je edukacija pod nazivom ”Biti volonter”, edukacija o volonterstvu za građane.

Pod vodstvom predstavnika Volonterskog centra Osijek, edukaciji ”Biti volonter” pridružio se i volonter Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina, Siniša Dušak.

Također, u organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama od 27. do 28. listopada na Plitvičkim jezerima održan je TEAM BUILDING za predsjednike udruga, na kojem su sudjelovale predsjednica i tajnica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina, Patricija Karaman i Ivana Sabolić.

Smještene u hotelu ”Mirjana” u Rastokama predstavnice Udruge Vretenac sudjelovale su na predavanju ”Pravo na život u zajednici” koje je održala prof. Daniela Bratković s Odsjeka za inkluzivnu edukaciju i rehabilitaciju ERF-a.

– Udruga Vretenac želi se ovim putem zahvaliti Hrvatskom savezu udruga osoba s intelektualnim teškoćama i predsjednici Mirjani Jakovčev na odličnoj organizaciji, te prilici da na ovakvom tipu druženja i razmijene iskustva kao i stjecanju novih znanja koja će nam pomoći da budemo što uspješniji u našem daljnjem radu – istaknula je predsjednica slatinskih Vretenca Patricija Karaman. (www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”488808″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content