VEČERAS RUKOMETNA POSLASTICA U BJELOVARU Tvin Virovitica na korak do jesenskog naslova

Danas (petak) se igra derbi jeseni. U Bjelovaru igraju dva vodeća sastava lige, druga ekipa prvoligaša Bjelovara i Tvin Virovitica. Pobjednik će biti na korak do titule jesenskog prvaka.

Svaka od vodećih ekipa do sada je pretrpjela po jedan poraz. Lavice su izgubile već dobivenu utakmicu u Zelini u sedmom kolu, dok su Bjelovarčanke prošlog vikenda teško poražene na gostovanju u Koprivnici od Podravke II Lino 15:31.

Trener Bjelovara Dario Obran nije bio zadovoljan angažmanom i pristupom svojih igračica u Koprivnici. Bjelovar II je igrao bez tri ključne igračice: Karmele Pokapac, Eme Guskić i Lucije Ivande, koje su bile u sastavu prve ekipe na utakmici sa Splitom 2010.

-Bjelovar ima iskusan sastav. Dio njihovih igračica ima iskustvo igranja prve lige, stoga su neugodan protivnik. Moje igračice moraju pružiti svoj maksimum, ako žele polusezonu završiti na prvoj poziciji. Na ruku nam ne ide njihov poraz u prošlom kolu u Koprivnici, jer će biti sigurno dodatno motivirane. Rivalitet između ova dva kluba postoji već niz godina, jer su se naše igračice međusobno borile i u kadetskoj konkurenciji. Vjerujem da možemo pobijediti i prezimiti na prvom mjestu – derbi sezone najavila je trenerica Tvin Virovitice Zdenka Premužić.

Utakmica desetog kola druge lige Sjever između Bjelovara II i Tvin Virovitice igra se danas u 20 sati u sportskoj dvorani srednjih škola u Bjelovaru.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content