VIROVITICA POKAZALA VELIKO SRCE Za virovitičko sklonište prikupljeno 1990 kuna

Virovitičani su ponovno pokazali da imaju veliko srce. Brojni građani odazvali su se akciji koju je pokrenula Kreativna udruga Unikat i donirali novac, pokrivače, deke, hranu i poslastice za napuštene pse iz virovitičkog Skloništa za životinje.

Prikupilo se čak kuna 1990 kuna, kao i brojni prekrivači i deke koje će ovim četveronošcima značiti sve u ove zimske dane. Akciji su se pridružili i volonteri s dvije njuške iz skloništa – Milicom i Vučkom. Kako je ovo dan za ukazivanje na važnost udomljavanja, akciju su podržali brojni građani sa svojim ljubimcima, kao i gradonačelnik Ivica Kirin sa zamjenicima Damirom Marenićem i Vlastom Honjek-Golinac.

IMG 20181124 101538

Uspjehom akcije izuzetno su zadovoljni članovi udruge Unikat, a posebno začetnica ove akcije Sanda Štrković. – Presretni smo što je odaziv bio ovakav. Akcija je i više nego uspjela – s osmjehom nam je rekla Sanda dodavši kako su magnetiće, privjeske, slike, kaputiće, pa čak i kape i šalove, koje su poklanjali građanima, pripremali dva tjedna. Ovi kreativci kao dio današnje akcije, održali su i radionicu za najmlađe na kojoj su izrađivali pse od papira.

IMG 20181124 110032

Kako kažu, akciju će nastaviti i 8. prosinca na svome štandu na manifestaciji “Prosinac u gradu” i tako svima onima koji nisu danas uspjeli doći, omogućiti da sudjeluju u prikupljanju sredstava za sklonište. (wwww.icv.hr, ml; foto: M. Lukačić)

[g-gallery gid=”492704″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content