VIROVITIČKI LAVOVI ZASLUŽILI PUNE TRIBINE S prvog mjesta čekaju Moslavinu, ali ide se “na glavu”

Rukometaši Viro Virovitice, kao vodeća ekipa lige, u subotu, 3. studenoga s početkom u 18 sati, u dvorani Tehničke škole Virovitica, u sklopu 8. kola 1. HRL Sjever dočekuju momčad Moslavine iz Kutine.

Nakon sjajne igre prošlog vikenda u Zagrebu, Virovitičani u novi susret ulaze sa istom željom, a to je pobijediti i osvojiti nove bodove. Kutinjani nisu najbolje ušli u sezonu, iako se ne može reći da su imali neke posebne kikseve. Možda jedan jedini je uvjerljiv poraz u Đakovu, no u ostalim susretima su pobijedili koga su morali, a izgubili od koga se i očekivalo. Trenutno su na 10. mjestu prvenstvene ljestvice što, obzirom na vodeće mjesto Viro Virovitice, domaćina stavlja u poziciju favorita.

-Moja ekipa zna što ju čeka. A to je još jedna teška utakmica, jer Moslavina je ozbiljna ekipa i čeka nas još jedna teška utakmica bez obzira na kojem su oni trenutno mjestu. No, mi smo ovoga trena prvi na tablici i tako se moramo početi i ponašati. Kao favoriti u svakoj utakmici, domaćoj ili gostujućoj. Ali da ne bude zabune, favorit se ne dokazuje riječima nego igrom, stoga moramo se kao i dosada baciti na glavu, odigrati ne 100 nego 300% svojih mogućnosti i onda rezultat neće izostati. Nadam se samo da će nas i ovoga puta na tribinama bodriti naši vjerni navijači u što većem broju – poručio je u najavi utakmice trener Viro Virovitice Damir Vašarević.

Utakmica u subotu svojevrsni je uvod u niz sjajnih rukometnih utakmica koje će se odigrati ovaj mjesec. Naime, nakon ekipa Moslavine, virovitičkim rukometašima slijede još dva derbija u svojoj dvorani protiv ekipa KTC i Bjelovara. Prilika je to ljubiteljima rukometa i sporta općenito da pogledaju dobar rukomet i uz domaću ekipu dvije najbolje momčadi lige i glavne pretendente na naslov prvaka.

(www.icv.hr, sž, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content