VLAINIĆ STARTA NA VRATIMA, NEMA BRAĆE KOVAČ Virovitica na teško gostovanje u Berek

Nakon što je Virovitica u proteklom kolu doživjela domaći poraz 1:4 od Podravca iz Virja, nogometaši Slatine su ih preskočili na prvenstvenoj ljestvici i sada momčad trenera Samuela Spudića “leži” na osmom mjestu sa osvojenih 14 bodova.

U dvanaestom kolu Virovitičani putuju u Berek, kod izuzetno negostoljubivog domaćina, momčadi koja je dosada skupila tek šest bodova, ali ekipa je to koju krasi prije svega gruba igra, stoga, momcima s Vegeške neće biti lako.

-Idemo na jedno od najtežih gostovanja, na jako mali i uzak teren… Bit će teško, ali dat ćemo sve od sebe da popravimo domaći poraz i donesemo kući nove bodove – rekao je trener Virovitice Samuel Spudić.

Zbog “preoštrog” starta protiv Podravca crvenim kartonom kažnjen je Sandi Kovač, pa će tako izostati u 12. kolu, a slična je priča i sa bratom Denisom koji mora “odraditi” tri žuta kartona. Iako je igrački kadar izostankom braće Kovač uzdrman, ipak to nije sve.

-Osim braće Kovač nemam niti vratare Buđaka i Maroševića, stoga će na vrata drugi put u ovoj sezoni stati mladi Jakov Vlainić. Nedostajat će i Kristijan Mrazović, a nastup Đurđevića i dalje je upitan – zaključio je Spudić.

Virovitica u slučaju pobjede u Bereku i pobjede u zadnjem kolu protiv fenjeraša Graničara iz Đurđevca može završiti među šest najboljih momčadi lige u jesenskom dijelu prvenstva, a u najboljem slučaju peta.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content