ZADNJE KOLO 2. ŽNL Podgorje spremno za veliki gradski derbi, može li Zrinski “zeznuti” vodeće Miljevčane

Prvi dio prvenstvene sezone klubovi drugih županijskih liga završavaju jedanaestim kolom, koje se igra u nedjelju, 4. studenoga. Utakmice se igraju u 14 sati.

U skupini Zapad jesenski prvak Omladinac iz Korije slobodan je u posljednjem kolu.

Najuzbudljivije će biti u Podgorju gdje gostuju susjedi iz Svetog Đurđa. Ogledi ovih dvaju momčadi uvijek su bili više od igre. Drugoplasirana Drava dočekuje Croatiju iz Grabrovnice.
Milanovački Sokol gostuje kod posljednjeplasiranog Turanovca. Gradina ugošćuje Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice. U Vukosavljevici snage će odmjeriti domaća Mladost i Dinamo iz Kapele Dvora.

U skupini Istok za titulu jesenskog prvaka bore se miljevačka Mladost koja gostuje kod trećeplasiranog Zrinskog iz Nove Bukovice i Borova, koja gostuje kod posljednjeplasiranih Kozica.

U Velikom Rastovcu probuđena Munja dočekuje Mladost iz Bakića. U Cabuni Tehničar ugošćuje četvrtu momčad na tablici, DOŠK iz Dolaca. Standard iz Nove Šarovke gostuje u Ćeralijama. Crnac je u jedanaestom kolu slobodan.

Parovi jedanaestog kola:

Skupina Zapad:

Podgorje – Sveti Đurađ, Drava Terezino Polje – Croatia Grabrovnica, Turanovac – Sokol Milanovac, Mladost Vukosavljevica – Dinamo Kapela Dvor i Gradina – Bilogora 1947. Špišić Bukovica, dok je Omladinac iz Korije slobodan.

Skupina Istok:

Zrinski Nova Bukovica – Mladost Miljevci, Kozice – Borova, Munja Veliki Rastovac – Mladost Bakić, Ćeralije – Standard Nova Šarovka i Tehničar Cabuna – DOŠK Dolci, dok je Crnac slobodan.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content