Automobilom naletio na pješaka i pobjegao, ubrzo se sam javio policiji

Danas (utorak) u poslijepodnevnim satima u Virovitici u blizini Glazbene škole Jan Vlašimsky došlo je do naleta automobila na pješaka. Prema neslužbenim informacijama, vozač automobila je naletio na pješaka koji je prelazio pješački prijelaz i potom pobjegao s mjesta nesreće. Pješak je hitno prevezen u Opću bolnicu Virovitica gdje mu je pružena liječnička pomoć. No, kako doznajemo, vozač se ubrzo sam javio policiji.

Na istom mjestu prije nekoliko dana dogodila se slična prometna nesreća u kojoj je automobil, naletio na dijete na pješačkom prijelazu, a ono je srećom prošlo bez težih ozljeda.

Više o nesreći znat će se nakon policijske istrage. Vozači vozite oprezno, posebice ispred škola i vrtića.

Kako smo već najavljivali, a prema informacijama iz Gradske uprave, na spomenutom mjestu ići će nova regulacija prometa koja uključuje proširenje nogostupa i jednosmjerni promet od skretanja prema Zagrebačkoj banci iz Ulice Antuna Mihanovića, koja vodi pokraj knjižnice pa sve do izlaska na ulicu Ivana Gundulića. Također, u Programu gradnje Grada Virovitice je i izgradnja kružnog toka na križanju Ulica Ivana Gundulića i Antuna Mihanovića jer je očito da kružni tokovi sprečavaju vozače u postizanju prevelikih brzina, a s druge strane postižu bolju protočnost prometa. Osim toga, na spomenutim mjestima postavit će se nova javna rasvjeta. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content