AVANTURISTIČKI VIKEND U KINU SLATINA Spider-Man, Aquaman 3D, Smrtonosni strojevi

U Kinu Slatina ovaj vikend vas očekuje:

PROGRAM VELIKE DVORANE

SPIDER-MAN: NOVI SVIJET – sink
animacija, avantura

petak, 14.12. u 17:00
subota, 15.12. u 17:00
nedjelja, 16.12. u 17:00

Radi se o novom Spider-Man svijetu i potpuno drukčijoj priči koja će nas natjerati da preispitamo sve što smo do sada znali o najpoznatijem čovjek-pauku na svijetu. U priču nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna – Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta ali i da – nije sam.

Cijena ulaznice: 20 kn

AQUAMAN 3D
akcijski, avantura, SF

petak, 14.12. u 19:00
subota, 15.12. u 19:00
nedjelja, 16.12. u 19:00

AQUAMAN otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod. Uz Jasona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još nemali broj fantastičnih glumaca. Ocean Mastera glumi Patrick Wilson, Amber Heard glumi kraljicu mora Meru, a Willem Dafoe je Aquamanov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade Oscar® Nicole Kidman glumi kraljicu Atlannu, dok je Temuera Morrison preuzeo ulogu Aquamanovog oca.

Cijena ulaznice: 30 kn

SMRTONOSNI STROJEVI
epska avantura

petak, 14.12. u 21:30
subota, 15.12. u 21:30
nedjelja, 16.12. u 21:30

Proslavljeni redatelj Gospodara Prstenova i Hobita, Peter Jackson vraća se na velika platna ovog puta kao scenarist, na autorskom zadatku udružen sa suprugom Fran Walsh te Philippom Boyens. Tisuće godina nakon što su kataklizmički događaji izbrisali civilizaciju kakvu danas poznajemo, čovječanstvo se prilagodilo novonastalim uvjetima i razvio se novi način života. Gigantski mobilni gradovi sada haraju Zemljom u obliku smrtonosnih strojeva i gospodare manjim naseljima, osvajajući predio po predio. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), iz londonskog Lower Tier-a, uslijed susreta s opasnim bjeguncem Hesterom Shawom (Hera Hilmar), nalazi se u borbi za vlastiti opstanak. Neočekivani dvojac čiji se putevi nikada nisu trebali sresti, spoj je potpunih suprotnosti koje čine nevjerojatan savez, predodređen da promjeni tijek budućnosti. Smrtonosni strojevi zapanjujuća je nova epska avantura, nastala u režiji majstora specijalnih efekata, Oscarovca Christiana Riversa (King Kong), a prema istoimenoj, nagrađivanoj književnoj sagi iz 2001., pisca Philipa Reevea. U producentskom timu, uz izvršne producente Boyensa i Kena Kaminsa (Hobit trilogija), i druga su poznata imena poput Zanea Weinera (Hobit trilogija), Amande Walker (Hobit trilogija), Deborah Forte (Goosebumps), te Walsha i Jacksona.

Cijena ulaznice: 25 kn

PROGRAM ART DVORANE

JUŽNI VJETAR
epska avantura

petak, 14.12. u 20:00
subota, 15.12. u 20:00
nedjelja, 16.12. u 20:00

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju dobivati smisao. Napušta roditeljski dom i s dugogodišnjom djevojkom Sofijom useljava se u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promijeniti kada se Maraš slučajno zamjeri opasnom narko klanu.

Cijena ulaznice: 20 kn

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content