Djeca Područne škole Nova Jošava s najviše mašte i najbogatijim programom dočekali sv. Nikolu

Kao i po cijelom svijetu, dobroćudni starac s bijelom bradom koji uveseljava djecu, Sveti Nikola u pratnji svog “prijatelj” Krampusa, svratio je i u Orahovicu.

Prvo je došao u Dječji vrtić “Palčić” u Orahovici gdje su ga djeca dočekala pjesmicama i recitacijama, a budući da je bio dobar i Krampus je dobio pokoju pjesmicu. Nakon vrtića darove su dobila i djeca Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, prvo u matičnoj, a potom i u Područnoj školi Nova Jošava.

Sveti Nikola Područna škola Nova Jošava 3 Custom

Tradicionalno s najviše mašte i najbogatijim programom bila je upravo područna škola Nova Jošava koja je pripremila program u kojem su nastupila sva djeca škole, a bilo je tu sjajnih pjesama, recitacija, plesnih točaka, igrokaza te kratke lutkarske predstave.

Učiteljice i učenici ove područne škole uistinu su si dali ogroman trud i pokazali sav raskoš dječjeg talenta, mašte, osmijeha i veselja.

Sveti Nikola Područna škola Nova Jošava 5 Custom

Iskrena dječja srca oduševila su prepuni školski hol, a zauzvrat im je sveti Nikola donio i podijelio darove uz pomoć, kao i u vrtiću i matičnoj školi, Grada Orahovice.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

Sveti Nikola Područna škola Nova Jošava 4 CustomSveti Nikola Područna škola Nova Jošava 2 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content