Dobra suradnja policije i HGSS-a: Ivica Kašuba i Stjepan Gal posjetili načelnika PU VPŽ Sinišu Kneževića

Pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja, stanica Orahovica, Ivica Kašuba i gorski spašavatelj Stjepan Gal, u ponedjeljak posjetili su načelnika policijske uprave Virovitičko-podravske, Sinišu Kneževića u prostorijama policijske uprave.

Tom prigodom, HGSS-ovci su mu uručili najnoviju topografsku kartu Papuka. Osim što su zahvalili na uspješnoj suradnji između PU VPŽ i HGSS stanice Orahovica u protekloj godini, gorski spašavatelji su iskoristili ovaj posjet i kako bi svim policijskim službenicima i namještenicima, kao i načelniku policijske uprave poželjeli sretne i blagoslovljene predstojeće blagdane i uspješnu novu godinu.

2 1

Načelnik Siniša Knežević se zahvalio na čestitkama, kao i na vrlo vrijednom daru. Naglasio je odličnu suradnju između ove dvije službe koje zajednički i marljivo, tijekom svih ovih godina, rade na sprječavanju nesreća, spašavanju unesrećenih na brdskom i na drugim nepristupačnim područjima, ali i u izvanrednim situacijama.

Dobra suradnja PU VPŽ i HGSS stanice Orahovica je vrlo bitna jer se njihovom koordinacijom i brojnim zajedničkim kontaktima, povećava sigurnost kretanja i boravka u prirodi te dobrom prevencijom sprječavaju nesreće svih onih koji borave na našem području.

Tako su vrlo bitne i preventivne mjere i aktivnosti koje se provode i koje će se i dalje provoditi na području županije. Obje službe i dalje će zajedno imati jednake ciljeve, a to su očuvanje ljudskog života, zdravlja i imovine, ali i promocija prirode, kulture, sportskih i rekreativnih vrijednosti na području Virovitičko-podravske županije.

Nova topografska karta cijelog područja Parka prirode Papuk uvelike će pridonijeti tome. U ime cijele policijske uprave, kao i u svoje osobno ime, načelnik Knežević zaželio je sretne i blagoslovljene predstojeće blagdane, svim gorskim spašavateljima, te što manje intervencija u sljedećoj godini, ali i dalje uspješnu suradnju sa Ministarstvom unutarnjih poslova kao i puno privatnog i poslovnog uspjeha u novoj 2019. godini. (PU VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content