FACE IZ GRADA, GDJE SU I ŠTO RADE? U novoj rubrici Radija Virovitice gostovao je Samuel Spudić

Na Radiju Virovitica pojavila se nova rubrika “Face iz grada, gdje su i što rade?”, a jedan od gostiju putem telefonske veze bio je i Samuel Spudić, trener Nogometnog kluba Virovitica.

Virovitica je uz Pitomaču, Slatinu i orahovački Papuk jedan od četiri predstavnika iz Virovitičko-podravske županije u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a u jesenskom dijelu prvenstva završili su na osmom mjestu, u ligi koja broji 14 klubova.

– Iskreno, moja očekivanja su bila i malo veća od ovog osmog mjesta, što je neka sredina tablice. Odlično smo startali u prvenstvu, imali smo dobre rezultate pa su tako i “apetiti” porasli. Pred kraj polusezone došlo je do pada u samoj igri i pristupu na utakmicama tako da na kraju moramo biti zadovoljni s tim osmim mjestom – započeo je Samuel Spudić.

Ovo je ipak ekipa koja ima potencijal i mjesta za napredak.

IMG da1684ee536f3c6039a785f6d401ad29 V Custom Custom

-Naravno da postoji mjesta za napredak, ovo je jako dobra ekipa, ekipa u koju vjerujem i to ćemo već pokazati na proljeće. Imamo u planu i neka pojačanja, ali sad neću govoriti o imenima. Moj plan je u drugom dijelu sezone doći do četvrtog mjesta gdje i zaslužujemo biti, s obzirom na ekipu koju imamo – nastavio je naš sugovornik.

Prošle sezone Virovitica je završila na četvrtom mjestu, a ove godine ekipa s Vegeške morat će “zasukati” rukave kako bi izjednačila prošlogodišnji rezultat.

-Konkurencija je strašno jaka, ima vrlo dobrih ekipa, pogotovo u tom vrhu, između prvog i šestog mjesta i to su sve ekipe koje zaslužuju biti na tim pozicijama i jako male nijanse će odlučivati o konačnom plasmanu – rekao je Spudić.

Kakvo je stanje što se tiče zimskih aktivnosti u Nogometnom klubu Virovitica?

IMG 3200 Custom Custom Custom

-Što se tiče Virovitice, dečki sada imaju zasluženi odmor. Zimski malonogometni turniri su počeli, trenutno se igra u Pitomači i svaki igrač ima neku svoju ekipu s kojom igra već godinama taj mali nogomet, kao i osobno. To uvijek dobro dođe, to je također neka vrsta treninga, da se izbjegne totalna dvomjesečna pauza – izjavio je Spudić.

Iako je svojim iskustvom i borbenošću pomogao Virovitici ne samo u trenerskoj već i igračkoj ulozi na proljeće planira ostati posvećen samo trenerskom poslu.

-Svojim iskustvom sam zasigurno pomogao, ali teško je raditi na “dvije strane” jer dok si u igri, tad ne daješ 100% kao trener, niti kao igrač i to se na kraju osjeti na rezultatima. Posvetit ću se trenerskom poslu što se tiče Virovitice, a za svoj gušt igrat ću u nekom niželigaškom, županijskom klubu.

IMG 7564 Custom Custom

Radio Virovitica nagradio je gostovanje Samuela Spudića glazbenom željom, a s obzirom da je glavna riječ ovdje o Virovitici i nogometnom klubu s Vegeške izabrao je pjesmu “Virovitica”, u izvedbi legendarnog Đorđa Balaševića.

Voditelj emisije “Face iz grada, gdje su i što rade?” je Zoran Veles.

(www.icv.hr, ts, foto: arhiva)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content